fbpx

Medzinárodná organizácia pre migráciu (IOM) ako koordinátor Európskej migračnej siete (EMN) na Slovensku organizuje národnú konferencia EMN Slovensko Dôstojné pracovné podmienky ako nástroj boja proti modernému otroctvu, ktorá sa uskutoční 1. decembra 2022 v Bratislave.

Cieľom konferencie je podporiť začínajúcu národnú diskusiu pri definovaní a implementácii konceptu a nástrojov proti pracovnému vykorisťovaniu v Slovenskej republike. Na konferencii tiež odznejú osvedčené postupy a skúsenosti z vybraných krajín EÚ a mimo EÚ.

Konferencia je určená najmä pre tvorcov politík a odborníkov z verejnej správy a štátnych implementačných útvarov Slovenskej republiky, štátnej správy krajín EÚ a mimo EÚ, mimovládnych organizácií a asociácií, samospráv, medzivládnych organizácií, európskych agentúr a zahraničných zastupiteľských úradov, akademickej obce a výskumnej sféry. Na konferencii sa tiež zúčastnia pracovníci národných kontaktných bodov EMN z iných členských štátov EÚ a pozorovateľských krajín EMN.

Dôležité informácie:

Program konferencie.

Registrácia na konferenciu bola ukončená.

Viac informácií vám prinesieme po konferencii.

S podporou:

logo emn new sk