fbpx

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR (MZVEZ SR) pri príležitosti 76. výročia vzniku Organizácie Spojených národov (OSN) ocenilo 25. 10. 2021 v Bratislave Zlatou plaketou Zuzanu Vatráľovú, vedúcu Úradu Medzinárodnej organizácie pre migráciu (IOM) na Slovensku.

Foto - Vedúca Úradu IOM Slovensko Zuzana Vatráľová si prevzala Zlatú plaketu od štátnej tajomníčky MZVEZ SR Ingrid Brockovej..

Zlatú plaketu si prevzala vedúca Úradu Medzinárodnej organizácie pre migráciu (IOM) v SR Zuzana Vatráľová (vpravo) od štátnej tajomníčky MZVEZ SR Ingrid Brockovej (vľavo).
Foto: Tomáš Bokor / MZVEZ SR.

Ministerstvo udelilo Zuzane Vatráľovej Zlatú plaketu ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí za presadzovanie ľudských práv a univerzálnych hodnôt a za šírenie dobrého mena Slovenska počas svojho dlhoročného pôsobenia na čele IOM na Slovensku.

„Zlatá plaketa Ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky je pre mňa najmä ocenením náročnej a dôležitej práce kolektívu Úradu IOM na Slovensku a zároveň veľkým povzbudení do ďalších rokov,“ vyjadrila sa k oceneniu Zuzana Vatráľová.

Viac informácií o ocenení nájdete na webovej stránke MZVEZ SR.