fbpx
MIC IOM - Finančný príspevok pre cudzincov na vzdelávanie alebo rekvalifikáciu

Migračné informačné centrum IOM (MIC) poskytuje cudzincom z krajín mimo EÚ a EHP finančný príspevok, ktorý je možné využiť na vzdelávacie kurzy, napríklad na kurz slovenského alebo cudzieho jazyka, účtovnícky kurz, kurz práce s PC a pod., alebo na rekvalifikačné kurzy ako napríklad kadernícky kurz, kurz práce s vysokozdvižným vozíkom...

MIC IOM - Finančný príspevok pre cudzincov na vzdelávanie alebo rekvalifikáciu

O finančný príspevok môžu žiadať občania krajín mimo Európskej únie a EHP, ktorí sú držiteľmi trvalého, prechodného alebo tolerovaného pobytu – s výnimkou prechodného pobytu za účelom štúdia, držiteľa pobytového preukazu rodinného príslušníka občana EÚ a osôb s medzinárodnoprávnou ochranou alebo azylom.

S výberom kurzu vám radi pomôžeme.

Viac informácií nájdete na webovej stránke MIC, alebo nás kontaktujte telefonicky na Helplinke MIC 0850 211 478, prípadne e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ak poznáte vo vašom okolí niekoho, kto by mohol príspevok využiť, prepošlite mu túto informáciu. Ďakujeme!

 

Logo ISF-AMIF

Migračné informačné centrum IOM na podporu integrácie cudzincov na Slovensku (Fáza IX, individuálny projekt). Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z Fondu pre azyl, migráciu a integráciu. Fondy pre oblasť vnútorných záležitostí.