fbpx

AKTUALIZOVANÉ 2. 5. 2023: Migračné informačné centrum IOM pripravilo pre utečencov, odídencov alebo žiadateľov o azyl z Ukrajiny základné informácie o podmienkach zamestnania sa na Slovensku. Informácie sú dostupné v ukrajinskej verzii (aktualizované k 2. 5. 2023) a v slovenskej a anglickej verzii (dáta k 26. 5. 2022) vo forme letáku alebo online článku na webovej stránke MIC IOM.

  • Ako si nájsť zamestnanie
  • Aké doklady k tomu potrebujete
  • Na čo si dať pozor, aby ste sa nestali obeťou obchodovania s ľuďmi
  • Na čo máte ako zamestnanec právo
  • Ako sa zamestnať cez agentúru dočasného zamestnávania
  • Či a za akých podmienok môžete pracovať v inej krajine EÚ/EHP

Leták IOM - Podmienky zamestnania sa na Slovensku pre utečencov, odídencov alebo žiadateľov o azyl z Ukrajiny   IOM Brochure - Conditions of employment in Slovakia for refugees, temporary refuge holders or asylum seekers from Ukraine   УМОВИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В СЛОВАЧЧИНІ ДЛЯ БІЖЕНЦІВ, ОСІБ З ТИМЧАСОВИМ ПРИТУЛКОМ АБО ОСІБ, ЯКІ ШУКАЮТЬ ПРИТУЛКУ (МІЖНАРОДНОГО ЗАХИСТУ) З УКРАЇНИ

S podporou:

logo ceb mrf web

This activity was carried out with funding from a grant from the Migrant and Refugee Fund received through the Council of Europe Development Bank.

 

logo isf amif fareb en

Migračné informačné centrum na podporu integrácie migrantov na Slovensku (fáza X, individuálny projekt). Tento projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z Azylového, migračného a integračného fondu (AMIF). Fondy pre vnútorné záležitosti.